Gespecialiseerd in fiscale advisering en procesvoering

Marie-Louise van Heel

mr. Marie-Louise van Heel

T +31 (0)165 23 46 00
T +31 (0)6 28 98 72 43
E 

Even voorstellen

Mijn naam is Marie-Louise van Heel en ik ben vanaf 2002 werkzaam als fiscaal jurist. Met ingang van 1 augustus 2021 heb ik Taxso opgericht om met mijn kennis op het gebied van formeel recht en het materiële belastingrecht onder andere (mkb-)ondernemers, directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) en particulieren fiscaal te adviseren en bij te staan in fiscale procedures.

In 2001 heb ik de opleiding Fiscaal recht aan de Universiteit van Maastricht afgerond, met als specialisatie Europees en Internationaal Belastingrecht. Tevens heb ik in 2004 de beroepsopleiding voor de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB-opleiding) voltooid.

Gedurende de bijna 20 jaar dat ik werkzaam ben, heb ik met veel plezier in de (algemene) belastingadviespraktijk gewerkt bij onder meer ESJ Accountants & Belastingadviseurs, ABAB Accountants & Adviseurs en Deloitte Belastingadviseurs. Hierbij heb ik voornamelijk MKB-ondernemers, DGA’s en (vermogende)particulieren fiscaal geadviseerd. Tevens ben ik tien jaar werkzaam geweest bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant bij onder andere de teams Belastingrecht, Familierecht en Strafrecht. Tot slot ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij de Belastingdienst als inspecteur. Door mijn uitgebreide werkervaring kan ik belastingplichtigen veelzijdig adviseren en bijstaan.

Met mijn jarenlange werkervaring sta ik graag belastingplichtigen bij, zodat zij hun recht kunnen halen. Rechtvaardigheid staat immers hoog bij mij in het vaandel. Dit is ook één van de redenen waarom ik vele jaren bij de Rechtbank gewerkt heb. Maar gelijk hebben is niet hetzelfde als gelijk krijgen! Het is daarom van belang dat belastingplichtigen zich kunnen laten bijstaan door een gemachtigde die veel kennis heeft van belastingwetgeving.

Mijn doel is om met Taxso toegankelijk te zijn voor alle belastingplichtigen, zodat een ieder zich kan laten bijstaan door een specialist die kennis heeft van het voeren van belastingprocedures en daarnaast gespecialiseerd is in belastingwetgeving.

Contactgegevens

Laan van Brabant 18
4701 BK Roosendaal

T +31 (0)165 23 46 00
E

KvK 83604537

 
Copyright © 2022 Taxso. Alle rechten voorbehouden.