Disclaimer

Deze internetsite heeft als doel om u te laten kennismaken met en te informeren over de diensten van Taxso. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief van aard en het betreft hier geen advies of dienst. U bent derhalve zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de aangeboden informatie.

Voor individueel advies op maat kunt u contact opnemen met Taxso. Hierop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0165 23 46 00, of u maakt gebruik van ons handige contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar ons algemene e-mail adres: .

Taxso heeft de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter voorkomen dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) helemaal correct is. Taxso aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van handelen en/of nalaten op grond van de op deze website aangeboden informatie.

Tot slot heeft Taxso alle technische maatregelen genomen die redelijkerwijs mogelijk zijn om deze website vrij te houden van computervirussen. Taxso is derhalve niet aansprakelijk voor eventuele schade aan hard- of software welke veroorzaakt is door een computervirus, ten gevolge van het raadplegen van deze website.